CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, February 24, 2009

Pelancaran Blog Baru..!!!


Cik Liza sempat meluangkan masa untuk bergambar bersama peminat. Kesian budak tu.. teringin benar dia nak bergambar dengan Cik Liza. Jadi, untuk tidak menghampakan peminat, Cik Liza layan saja laaa.... (Hahahahahaha...Perasan sungguh la aku ni)



Sempat bergambar dengan penerbit MIDAS yang wajahnya ala-ala Rosyam Nor. Hehehe..
Inilah penerbit yang menjadi tulang belakang di dalam penghasilan drama berjudul Menanti di Sayup Rindu yang menjadi nama tema bagi blog ni. Heeee...


Alhamdulillah..
blog ni dah pun siap sepenuhnya..
walaupun mungkin akan di "touch up" lagi dari masa ke masa..
terima kasih buat semua yang membantu beta..
buat saudara fatah, aziz, andeh, che amat dll..
terima kasih kerana sudi berkongsi ilmu...
jasa kalian kan kukenang selalu..

Sekian, wassalam.

-Cik LieYza Director Perasan-

16 comments:

Anonymous said...

nampok mcm bercuti kat pantai ajo korg neh...hahaha..x mare ke bini shohaimi tu?hahaha

-pakcikQ-

ct_saggie said...

hehhhe...amboi..ct lak..
akk lah yang nak sgt amik pic tu..
tarik2 baju ct suh take pic...huhu
kelakar je kan
huhu

adul said...

haha!!tul tu pakcik.aku nmpk korg cam g picnic kat pantai je...kahkahkah

CikLieYzaOnline said...

utk pakcikQ dan adul:

"haih..mana ada...kami berpicnic kat pantai midas je..hehe.berlatarbelakangkan pokok kelapa yg melambai2..hahaha"

CikLieYzaOnline said...

utk ct:

"hehehehe...
mana ada..
ct tu yg nak amik sgt..
haha...malunya.."

ct_saggie said...

huhu...kak liza tak nak ngaku...
huhu
jom picnic..
best gak
adui..
keje melambak lak..
adui

Anonymous said...

hahaha.tp tul erk.mcm kt pntai jer kan.
-mixfar-

CikLieYzaOnline said...

utk ct...
hahaha..
adui ke ADUL?
heeeeeeee

utk mixfar..
mmmm..betul tu..
kami bertiga bercuti di hawai...
heeeeee

CikLieYzaOnline said...

eh lupa plak..
jg bilang sesiapa ya...
ini rahsia kami bertiga aje..
huhu

Anonymous said...

ahaksss...
de ati kat cik suhaime..
huahuahua

-mixfar-

CikLieYzaOnline said...

hhuhhu...

ada hati ke?
hati ada tp utk siapa?
emm..biarlah takdir yg menentukannya.
heeeeeeee

apa la yg hang mengarut ni mixfar.
naya ja kalo en shohaimi baca.
dia kawen dah laaaa...
heeeeeeee

kalo utk hang..
kompom xdak!!!
muahahaha.
padan muka hang!

Anonymous said...

cantik gambar ni.
macam pemandangan pantai waktu matahari terbenam.

-pakcikQue-

adul said...

pakcik eak yg pakai bju kuning tu?erk?

CikLieYzaOnline said...

tu penerbit la ..
pakcik mie..
bkn pakcikq..
heeeee

ct_saggie said...

hamboi2....
adui ke ADUL la kan...
ADUI la kak liza
bukan ADUL
ahahhaaha

aida said...

ooooooo....
ngorat adul xpe,
jgn sho udah r